Blog

Hoe overleef je Paranormal Witness?

Posted by : Hannan Mahamud

Paranormal Witness kijken is dé manier om jezelf op de gekste manier te laten schrikken. Maar wat gebeurt er ná de aftiteling als je je bed in kruipt? Hier zijn wat ideeën tegen de zenuwen en tips om je hoofd leeg te maken:

1.      Hou Je Mobieltje in de Buurt
Je valt waarschijnlijk sneller in slaap als je weet dat er hulp in de buurt is. Maar dan is weer de vraag, wie ga je bellen? Voor zover wij weten is er geen alarmnummer voor een paranormale ontmoeting. Maar omdat alle mobieltjes een ingebouwde camera hebben, kun je in ieder geval proberen om het vast te leggen, mocht er iets onverwacht opduiken in je slaapkamer. En áls je dan door iets wordt weggesleept, vergeet dan niet om je telefoon te laten vallen, zodat de politie in ieder geval weet dat je bent verdwenen.

2.      Herhaal in jezelf "Het Is Maar Televisie"
Het enige nadeel hiervan is, nou ja, de serie is gebaseerd op echte gebeurtenissen. Laat je ons even weten of het is gelukt?

3.      Kijk Onder je Bed
Geef het maar toe. De gedachte dat er iets onder je bed ligt en je enkel grijpt, is bijna het engste dat er is. Een snelle blik onder het bed om eventuele klopgeesten en buitenaardse wezens te detecteren, zullen die angst wat verminderen. Doe het met een kruimeldief en je vangt twee vliegen in een klap.
 

4.      Slaap Overdag
Wie zegt dat je ’s nachts moet slapen? Het gekraak en de echo’s in je huis klinken een stuk minder dreigend als de zon schijnt.
 

5.      Blijf Dichtbij Degene waar Je van Houdt
Het vertellen van je angsten aan je naaste is een geweldige manier om je zenuwen te sussen. Deze aanpak heeft een nadeel: als je het verhaal van "Paranormal Witness" vertelt, is de kans groot dat je geliefde net zo bang wordt als jij.

6.      Vermijd Begraafplaatsen
Er zijn heel wat redenen waarom een geest ervoor kan kiezen om je in huis te achtervolgen. Maar als je gaat wonen op land waar ooit een begraafplaats was, dan vraag je om problemen. Een telefoontje naar het plaatselijke archief om zeker te weten dat dit niet het geval is, is dé manier om je wat relaxter te voelen. En als blijkt dat je inderdaad op heilige grond leeft, is het waarschijnlijk verstandig om te verhuizen.

7.      Sport die Spoken Weg
Je kunt niet verwachten dat je een ontmoeting met het bovennatuurlijke overleeft als je jezelf niet uit bed kunt tillen. Dus in combinatie met een work-out om de rolletjes weg te werken, moet je die angsten aan kunnen.

8.      Bereid je Voor op De Grote Ontsnapping
Mensen zijn in de opperste staat van paraatheid als het gaat om branden, orkanen en aardbevingen. Wij raden je aan om vast meerdere vluchtwegen te bedenken als je bovennatuurlijk bezoek krijgt. Zo kun je bijvoorbeel verhuizen naar de bank in de huiskamer, maar toch, rust in je hoofd slaapt veel lekkerder.

Welterusten!