CONTACT

Als je een klacht, idee, opmerking of vraag hebt met betrekking tot Syfy kun je deze mailen naar BeneluxFeedback@nbcuni.com. We zullen ons best doen je dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Reacties

Beste man
Een beetje begrip voor andere mensen die de programma's over geesten misschien wel leuk vinden.
Voor iedereen wat wils en je hoeft toch niet te kijken als het je niet aanstaat.

Programmas over geesten en spoken vind ik leuk, Ghost Hunter, Haunted Collector e.d.

Ik vend stargate een heel goed progama ik kijk alle vrijdag en als ik niet thuis ben dan neem ik het op

jonge mouw is nie zo jouw noeme we een meelooper en de volks mond

Graag zag ik seizoen 5 die nog maar kort geleden werd uitgezonden in de VS. En vind het jammer dat Syfy in ons land een jaar achterblijft met de serie. Een half jaar achter zou ik in verband met het ondertitelen van de serie wel op prijs stellen. Maar een heel jaar achterlopen vind ik wel wat te ver gezocht. Want deze serie is evenals Continuum een echte hit.

Wanneer wordt seizoen 4 van Haven uitgezonden?

Seizoen 4 van Haven wordt nu uitgezonden, maar seizoen 3 hebben ze overgeslagen???????????????????

Vind juist ook de geesten programma's echt vet daar blijf ik zeker voor op altijd. School spirits, the hounted collector,ook de original syfy movies zit ik klaar voor , wel ff een vraagje ben al anderhalf jaar lid en plots was mijn account geblokkeerd omdat mijn email niet geveriefieert was?? Erg vreemd, maar goed ik ben er weer

Oja ff vergeten is er al meer bekent of/ en wanneer het derde seizoen van. PARANORMAL WITNESS er op komt ????

Nou face-off was beter dan verwacht zeg echt vet om te zien hoe het maken ben spontaan fan geworden! Super Syfy!!

* Syfy heeft een abonnement op verschrikkelijk slechte films die volgens mij met een budget van 100 knaken (om maar eens iets duidelijk te maken) is gemaakt, vaste scenario's:
1. De Wereld vergaat en moet gered worden door een clubje malloten, waarvan gesteld moet worden dat het A team nog geloofwaardiger is
2. Enorme haaien, die blijkbaar van papier-maché gemaakt zijn, over het strand kunnen wandelen, met hun giga waffel (wandelende!!!??) tanks opvreten, maar door onverschrokken helden uiteindelijk gedood worden..... (yeah right)
3. De wereld wordt weer eens aangevallen door aliens, en uiteraard is vooral the good old USA de bedenker van de oplossing met oorlogstuig (kaliber opblaasboot dan), geleid door een generaal die elke vorm van autoriteit mist , al helemaal NIET kan acteren, slaafse soldaten in een ALDI overall, en natuurlijk de beruchte (domme/slimme) blondjes/brunettes, die met wulpse blikken en rondingen het e.e.a. nog net effe cachet moeten geven (niet dus)
* Syfy heeft slechte series die NIETS met science fiction te maken hebben en niet op de zender horen
* commercials, ik snap dat er geld in het laatje moet komen, maar sodeju moet de reclame van Durex op prime time?, mij MINDERJARIGE kids hoeven 's middags om 5 uur geen pleasure gel om te oren te hebben.

Ik ben van plan het nog een maand aan te zien, anders exit SYFY

Kijk er dan niet naar de meeste mensen vinden dit een super kanaal! !!

Wat een geluk dat er zoveel zenders zijn is er altijd wel iets voor je bij toch?
Vind de meeste series van syfy geweldig goed.

Films op Syfy zijn idd bagger. Het zijn geen B films, maar C,D,E of F films.
Ze zijn SAAAAAI en slecht geacteerd.
De series zijn wel goed, ik volgde namelijk Being Human U.S, maar die is ineens gestopt.

Ik vind deze zender geweldig voor ieder wat er zijn inderdaad wel wat filmen bij die zijn minder...de series vind ik top vooral defiance geweldige serie ik eenige wat ik nog graag zou willen hebben van syfy is een app waar je direct kunt inloggen

minder herhalingen 2 keer is genoeg nu wat nieuws.

Waar blijft Continuun, of mis ik iets?

Deel 2 is bezig! !! Alleen jammer dat ik de eerste afleveringen niet heb kunnen zien

is er geen programma wat je elke dag krijg

weet iemand of het nieuwe seizoen van being human ooit nog uitgezonden gaat worden?!?! Aidan ligt ondertussen al vrij lang begraven........

De programma informatie in de tv gids is in het Engels en dus niet te lezen, waarom is deze niet in het Nederlands? Gelukkig wordt dit op tv wel in het Nederlands ondertiteld .

is er weet wanneer de serie Helix gaat uitgezonden worden ?
deze reeks is toch van SyFy en al geruime tijd gedaan in Amerika
is toch zo moeilijk niet om die onmiddelijk uit te zenden
net zoals Fox NL doet met The Walking Dead , gisteren uitgezonden in Amerika een week later op de buis
dat is hoe je kijkers blij maakt
en toch zeker als het gaat over eigen series
gisteren is Z-nation begonnen die zou ik toch ook graag hier te zien krijgen :)

Hoe kan ik op de site eenrogramma terug zien? Ik wil continuüm terug kijken alle delen
Gr johan

Dat zou ik óók graag willen, maar krijg daar geen antwoord op :-(

Hier een groot liefhebber van de Syfy programma's en een KPN contract. Ik kan dus geen SyFy kijken. Is KPN zo moeilijk of is er iets anders aan de hand. Ik baal!!

Waarom is de serie Being Human verhuisd naar wat latere tijd. Het was toen rond 23.00 uur en nu staat die om 01.40. Is behoorlijk laat van zulke mooie serie, ik kan natuurlijk wel opnemen maar heb toch het liefst meteen gaan kijken.

Ik vraag me af waarom er in een serie van 1 uur 4 reclameblokken moeten!!! ik snap dat het geld oplevert maar en het merendeel van de reclame is iedere keer dezelfde reclame voor eigen series. waarom moet ik in een serie 4 x herinnerd worden aan een programma wat er 's avonds opkomt of erger een week later. Verminder de reclame blokken!!! of haal die zelfpromotie van eigen programma's eruit!!
Het lijkt RTL Boulevard wel, waar A.V. zijn eigen musicals promoot.

Graag informatie over warehouse 13, volgens mij op d woensdag maar nu...? en graag eerdere seizoenen vanaf eerste seizoen wie o wie weet waar

Wanneer wordt Continuum Seizoen 3 uitgezonden?

De serie Haven volg ik nu op de donderdagavond. Woensdags blijf ik er niet voor thuis, dat zou zonde zijn omdat ik toch contributie moet betalen voor de volksdansvereniging.

Met welk seizoen is the vikings nu bezig op zondagavond?
Waar/wanneer kan ik terug kijken als ik begin/afleveringen heb gemist ?
Groetjex.

hallo
ik heb de eerste 8 afl. gemist van stargate sg1 seizoen 9 weet iemand of ik die nog ergens terug kan zien?

Kunnen jullie me zeggen waarom er zoveel reclame blokken zijn en ook nog zolang. Zeer vervelend dit ik kijk graag naar syfy maar als dit blijft haak ik af.

Als jullie nog meer reclame hebben zou ik het maar gebruiken want vijf minuten van iets kijken is lang genoeg om er weer tien minuten reclame in te gooien wat een kut zender zijn jullie geworden ik zal het kijken jullie opschorten tot dat er minder van die rotzooi wordt uitgezonden

De verhouding reclame/film varieert per tijdsblok en film.

Volgens mij is het gemiddeld 8 minuten reclame op 12 minuten film.

Veel, maar nog net te pruimen...

UPC heeft - in al haar stupiditeit - besloten om SyFy Channel (en een aantal andere populaire kanalen) per 1 mei 2015 uit haar pakket te halen.

Aangezien ik nu dus op zoek ben naar een andere aanbieder, kan iemand aangeven welke aanbieders SyFy Channel WEL uitzenden, na 1 mei a.s.?

Alvast dank.

ik heb dezelfde vraag!
heb de vraag ook gesteld aan UPC en Syfy benelux
zodra ik reactie heb zal ik deze hier posten

Reactie UPC:

UPC stopt met de zenders van NBC Universal, 13TH Street, Syfy en E! per 1 juni 2015. De zenders stoppen per 1 juni omdat de bestaande afspraak van UPC met deze zenders dan eindigt. De reden dat UPC met deze zenders stopt, is omdat partijen niet tot een nieuwe afspraak hebben kunnen komen voor de doorgifte van deze zenders.

Mijn conclusie: "we komen er financieel niet uit"

ZIGGO heeft kennelijk besloten om SyFy uit het pakket te halen, net als vele andere goede zenders....... kan iemand aangeven hoe SyFy nog wel te ontvangen is........ samen met vele andere liefhebbers baal ik als een stekker.........!

Hallo SyFy, zijn jullie straks nog te bekijken in Nederland? Ik heb mn UPC digital abonnement al opgezegd...

Ik wil graag mijn SyFy profiel verwijderen. Ik maak er geen gebruik van, en mijn "wildgroei" van loze profielen overal zoveel mogelijk beperken.. Graag een pm.

Ik vind het heel erg vervelend dat er zo vaak en lang reclames zijn. Ik ben naar de haunted collector aan het kijken en nu is er een reclameblok van 7 minuten geweest en dan komt het progamma weer 5 minuten en dan weer 7 minuten reclame! Vind dit echt niet normaal meer. Als hier geen verandering in komt dan ben ik echt klaar met kijken naar deze zender.

Beste mensen bij SYFY ik zou graag ook de serie Stargate Atlantis willen zien als vervolg van SG1.
BVD
Dirk

Waarom maken jullie vóór tweede paasdag bekend via reclames dat er vanaf tweede paasdag een nieuw seizoen van face off komt, om dan 1 aflevering van het nieuwe seizoen uit te zenden en vervolgens het oude seizoen weer opnieuw uit te zenden (alsof dat nog niet tig keer is gedaan)????? Ik heb sinds tweede paasdag elke aflevering, vroeg of laat, gekeken van face off en het zijn allemaal de re-runs van het oude seizoen. Ala je reclame maakt voor een nieuw seizoen met nieuwe kandidaten, zend het dan ook uit.

Ik volgde Being Human op Syfy. Seizoen 2 was net begonnen en ineens is het stopgezet. Why Syfy?, en komt het nog terug? Heel toevallig weet ik hoe de serie afloopt, maar de rest van seizoen 2 en seizoen 3 en 4 zou ik ook willen zien.

Ik ben een oude UPC gebruiker en ben nu naar Ziggo, maar die gaat vanaf 1 juni geen Syfy meer doorgeven doordat het contract niet meer verlengd wordt, ik wil toch naar jullie zender blijven kijken, wat zijn mijn mogelijkheden behalve verhuizen naar een andere provider??