Nieuws

END OF THE WORLD

Posted by : Hannan Mahamud

Onze laatste maanden zijn geteld volgens de kalender van de Azteekse Maya’s! De wereld vergaat op 21 december 2012. Ter voorbereiding van dit mogelijk einde organiseert tv-zender Syfy een END OF THE WORLD special. De maand december staat op Syfy in het teken van de laatste dagen op aarde. Syfy nodigt alle levensgenieters uit om samen met hen nog een keer de beste rampenfilms te bekijken. En mocht de wereld onverwacht niet vergaan, dan biedt Syfy de rest van de maand een reeks spannende programma’s...

Volgens de Azteekse Mayakalender is het op 21 december 2012 zover... de dag dat de wereld vergaat. Hoe breng jij je laatste dagen op aarde door? Ga je al je geld verspillen in het casino, een bank overvallen of wellicht je droomauto kopen? De beste keuze is om op de bank te ploffen en daar niet meer vanaf te komen: de ideale manier om je samen met Syfy voor te bereiden op het einde van de wereld. De hele maand december kun je op Syfy de beste en meest bizarre rampenfilms bekijken.

Een selectie van de END OF THE WORLD programmering op Syfy:

6 december 2012 om 22:40 uur

Earth’s Final Hour (2011)

Regie: David Hogan

Synopsis:
De aarde raakt uit zijn baan, wanneer een dichte materie van een geïmplodeerd wit gat de aarde raakt. Een groep agenten van de regering moet een verloren satellieten-netwerk vinden om de aarde te redden..

15 december 2012 om 00:20 uur

Ice Quake (2010)

Regie: Paul Ziller

Synopsis:
In Alaska veroorzaakt een smeltende permafrost een gevaar voor de wereld. Als de ondergrondse rivieren bestaande uit de vloeistof Methaan gewelddadige en destructieve aardbevingen veroorzaken..

20 december 2012 om 21:00 uur

Vulcano in New York (2006)

Regie: Robert Lee

Synopsis:
Als gevolg van illegale opgravingen dreigt de Big Apple in een meer van magma te veranderen..

21 december 2012 om 22:40 uur 12

Disasters of Christmas (2012)

Regie: Robert R. Monroe

Synopsis:
Er is een algemeen positieve kijk op het einde van de wereld, maar kwade tweeling van de Ster van Bethlehem voorspelt een serie rampen.. Ed Quinn en Holly Elissa zijn de Jozef en Maria gevangen in deze december nachtmerrie.

Wees verstandig en vier jouw laatste dagen op de wereld samen met Syfy: de enige Nederlandse zender boordevol fantasierijk entertainment!