Nieuws

EOTW Onderzoeksresultaten

Posted by : Hannan Mahamud

 

Het einde van de wereld nadert!
Onderzoek wijst uit
36% van de Nederlanders zou tijdens hun laatste dagen
op aarde het liefste proberen te overleven

 

Onze laatste dagen zijn geteld volgens de kalender van de Azteekse Maya’s! In het kader van het naderende einde van de wereld organiseert Syfy de ‘End of the World’ special: de hele maand december worden de meest geweldige, fantastische en bizarre rampenfilms uitgezonden. Syfy is nieuwsgierig naar wat we het liefste doen, de laatste dagen voor de wereld zal vergaan. 676 Nederlandse mannen en vrouwen hebben meegedaan aan de enquête, in samenwerking met IGN.nl, Horror.nl, Moviesnet.nl, DeNachtvlinders.nl, MSN.nl en Panorama.nl. En wat is gebleken? Van alle ondervraagden zal 36% proberen tijdens haar laatste dagen op aarde te overleven.

Volgens de Azteekse Mayakalender is het op 21 december 2012 zover... de dag dat de wereld vergaat. Van alle respondenten zal 36% tijdens haar laatste dagen op aarde het liefste proberen te overleven. 28% Gaat alles doen wat God verboden heeft. Maar liefst 26% wil graag al haar dromen proberen te verwezenlijken en de overige 11% van de Nederlanders zal al haar geld gaan verbrassen.

Al je geld verbrassen

11% 

Al je dromen proberen te verwezenlijken   

26%

Alles doen wat God verboden heeft

28%

Proberen te overleven

36% 

END OF THE WORLD specialWorld will end.jpg
Syfy, de enige zender van Nederland rondom fantastisch entertainment, nodigt alle levensgenieters uit om samen met hen de hele maand december nog een keer de beste rampenfilms te bekijken. En mocht de wereld onverwacht niet vergaan, dan biedt Syfy de rest van de maand een reeks spannende programma’s.