Nieuws

Syfy Night @ Imagine Film Festival

Posted by : Hannan Mahamud

Van dinsdag 17 t/m zaterdag 28 april kunnen filmliefhebbers in filmtheater Kriterion wederom hun hart ophalen aan het beste, gekste en avontuurlijkste wat de genres fantasy, horror, sciencefiction, animatie en thriller op dit moment te bieden hebben. Geen trend, maar een fenomeen dat filmpubliek en striplezers al decennia lang in de ban houdt is de superheld. Superman, Spider-Man, Batman; ze blijven fascineren. Maar ook buiten Hollywood steken acteurs zich in buitenissige vermommingen om met speciale krachten het Kwaad te bestrijden. Imagine haalt een paar van de opmerkelijkste gevallen in huis.

Gedurende de 28ste editie van het Imagine Film Festival, dat van 17 t/m 28 april in filmhuis Kriterion in Amsterdam gehouden zal worden, zal Syfy hoofdsponsor zijn en een eigen avond voor de fans organiseren. Dit zal op donderdagavond 19 april plaatsvinden en beginnen om 20:30. Ook Syfy houdt zich aan het superhelden thema. We zullen op onze avond exclusieve afleveringen van Alphas en het 4e seizoen van Sanctuary vertonen.

Alphas is een zinderende actieserie waarin vijf gewone mensen bij elkaar worden gebracht om een bijzonder team van Alphas te vormen, mensen met unieke krachten die de mogelijkheden van het menselijke brein oprekken met bovennatuurlijke lichamelijke en mentale krachten tot gevolg. Alphas is de best bekeken Syfy serie in Amerika, waar het in 2011 in première ging. Sanctuary is na vier seizoenen nog altijd één van de populairste Syfy series. Het avontuur van het derde seizoen gaat verder wanneer Amanda Tapping (Stargate SG-1) terugkeert als Dr. Helen Magnus in deze scifi-serie vol monsters en adembenemende effecten.

Kaartverkoop voor het Imagine Film Festival is van start gegaan en kun jij ook bij de Syfy Night aanwezig zijn. Wij willen natuurlijk de fans belonen en zullen we binnenkort ook kaartjes weggeven voor onze avond. Lijkt een avond met exclusieve afleveringen van twee top series jou wat? Hou dan onze website in de gaten voor de aankomende prijsvraag!