Nieuws

Syfy - Zender van de maand oktober

Posted by : Hannan Mahamud

Syfy, de enige Nederlandse TV-zender gericht op fantasierijk entertainment, is de hele maand oktober “zender van de maand” bij Ziggo, Glashart Media, Caiway en Delta. Kijkers met het basispakket van deze aanbieders kunnen de hele maand oktober gratis kennismaken met het bijzondere TV-aanbod van Syfy èn kans maken op mooie prijzen. Syfy bereikt daarmee in oktober bijna 3,5 miljoen extra huishoudens.

Gloednieuwe series en films, als eerste op Syfy
Op Syfy worden iedere maand geweldige nieuwe series en films uitgezonden op het gebied van fantastisch entertainment. In oktober kunnen kijkers genieten van de Nederlandse primeurs met nieuwe seizoenen van Being Human, Warehouse 13 en A Town Called Eureka. Voor alle uitzendtijden kan men terecht op onze gids. Syfy is in oktober te vinden op het volgende zendernummer bij de betreffende aanbieder:
Ziggo - 12
Delta - 62
Caiway - 19
Glashart Media - 33

Mooie prijzen
Kijkers kunnen ook kans maken op prachtige prijzen van Syfy, waaronder de nieuwe Nintendo Wii U of een Syfy portable speaker. Voor deelname aan de prijsvraag kan de kijker surfen naar de website van de aanbieder.