Dit is de officiële website van Syfy, de enige zender in Nederland en Vlaanderen die volledig gewijd is aan fantastisch entertainment.

Imagine Greater!

Over Universal Networks International
Universal Networks International, de wereldwijde zenderdivisie van NBCUniversal, is een van ‘s werelds belangrijkste entertainmentnetwerken. Ze biedt kwalitatieve content en sterke merken aan meer dan 176 landen door heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Het portfolio omvat merken als Universal Channel, Syfy, 13th Street, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo en Golf Channel. Deze unieke merken bieden kijkers overal ter wereld een breed scala aan entertainment. Universal Networks International beheert ook Movies 24. Verder heeft NBC Universal News Group een van de meest invloedrijke en gerespecteerde portfolio’s van TV en digitale nieuwszenders in de wereld, opererend onder CNBC en NBC News.

Universal Networks International is onderdeel van NBCUniversal, een van de grootste media- en entertainmentbedrijven op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van entertainment, nieuws en informatie voor een wereldwijd publiek. NBC Universal beheert en werkt met een waardevol portfolio van nieuws, entertainment televisienetwerken, een vooraanstaande filmstudio, belangrijke televisieproductie-ondernemingen, een toonaangevende groep televisiestations en wereldberoemde themaparken. NBCUniversal is eigendom van Comcast Corporation.