Previously On

Fact or Faked: Paranormal Files

Fact or Faked: Paranormal Files is een revolutionaire paranormale televisieserie.

Gids bekijken

Eindelijk een show die op onderzoek gaat naar de waarheid achter de honderden "getuigenrapporten" die dagelijks op het Internet gepost worden. Ooit een foto of een video gezien en jezelf afgevraagd, "Is dit echt?" Wel, deze show geeft antwoord op die vraag!

 Aan het hoofd van het Fact or Faked: Paranormal Files team staat Ben Hansen, een ouwe FBI-agent wiens liefde voor het paranormale groter was dan die voor zijn job als "Fed". Ben leidt een team jonge onderzoekers speciaal bijeengebracht om de allerlaatste ongewoonlijke foto’s en films op het Internet voor verdere studie onder de loep te leggen om dan te besluiten of ze verder onderzoek verdienen. Korrelige filmpjes worden uitelkaar getrokken met behulp van de modernste 3D modeling technieken. Is het de moeite waard, dan besluit Ben om op veldonderzoek te gaan.

Als het onderzoek eenmaal op gang is, dan ondervraagt het team getuigen, voert experimenten uit met de modernste state of the art apparaten, en verzamelt forensisch materiaal. Doel: tot de conclusie komen of de zaak naar het rijk der fabels verwezen kan worden, of realiseren dat het inderdaad een verontrustend mysterie is dat het team zelfs in gevaar kan brengen. Kijk mee naarFact or Faked: Paranormal Files.

Featured videos

Fact or Faked: Paranormal Files

Next Airing

Battleship

23.05.2015 - 07:00

Battleship

23.05.2015 - 07:00

Naar verluidt is er op een slagschip van de VS een geest verschenen en op een fimpje lijkt er een UFO door de lucht boven Michigan te zweven.

Reptile Rampage

24.05.2015 - 06:10

Reptile Rampage

24.05.2015 - 06:10

In South Carolina beweert men dat in de moerassen The Lizard Man huist. Het team onderzoekt de schade die dat schepsel zou hebben veroorzaakt.

Glowing Gargoyle

24.05.2015 - 07:00

Glowing Gargoyle

24.05.2015 - 07:00

In Kentucky wordt een vermeende geest op video vastgelegd. In het VK zijn er beelden van een klein schepsel dat een waterspuwer schijnt te zijn.