Previously On

Riese

Riese: Kingdom Falling

Syfy.nl presenteert met trots de award winnende digitale serie Riese: Kingdom Falling. 

Syfy.nl presenteert met trots de award winnende digitale serie Riese: Kingdom Falling. Het verhaal gaat over Riese, de gezochte prinses van het Koninkrijk Eleysia dat omver geworpen werd door een machtig genootschap, genaamd de Sekte.  De gemene keizerin Amara heeft Riese uitgeroepen tot verraadster en ze heeft alleen haar eigen verstand en haar wolfkameraad Fenrir om uit handen van haar achtervolgers te blijven.

Het geheel wordt verteld door Amanda Tapping (Sanctuary). Naast Amanda zijn er nog andere bekende namen te zien zoals Christine Chatelain (The Bone Collector); Sharon Taylor (Stargate Universe); Ben Cotton (Harper's Island), Allison Mack (Smallville); Ryan Robbins (Caprica); Patrick Gilmore (Stargate Universe); Alessandro Juliani (Battlestar Galactica) en Emilie Ullerup (Sanctuary)

Ontmoet de personages

Marlise
Marlise
Allison Mack
Rand
Rand
Ryan Robbins
Herrick
Herrick
Ben Cotton
Trennan
Trennan
Patrick Gilmore

Featured videos

Riese - Aflevering 9 Retribution

Als ze ontdekt dat de Sekte plannen heeft voor haar heerschappij die compleet anders zijn dan die zijzelf in gedachten had, vraagt keizerin Amara zich af wat hun ware bedoelingen zijn. Ook wordt er onthuld dat Riese wellicht niet de enige overlevende is van haar dynastie. Riese is gevangen genomen in Vidar en ook zij komt achter een groot verraad.

Riese - Aflevering 8 Indoctrination

Om aan haar achtervolgers te ontsnappen duikt Riese een gebouw in. Daar ontmoet ze de man die verantwoordelijk is voor het lot van de Helmkin kinderen. Riese vraagt hem naar zijn beweegredenen en komt er achter dat de Sekte godsdienst gebruikt als middel om zijn volgelingen onder de duim te houden.

Next Airing